Toon kalender

Bekijk alle cyclo's Menu
 1. 10 redenen waarom jij vandaag nog moet inschrijven voor Omloop Het Nieuwsblad Cyclo

  Zondag kan er eindelijk gefietst worden in de eerste van vijftien tochten van de Proximus Cycling Challenge. De spits afbijten doen we in Gent met Omloop Het Nieuwsblad Cyclo. Inschrijven online daarvoor kan nog tot vanavond 23:59. Wij sommen tien redenen waarom jij straks na het werk je PC nog één keertje moet bovenhalven vooraleer je aan koers kan beginnen denken.

  Lees meer
 2. Het parcours in detail: welke hellingen en kasseistroken liggen op jouw route?

  Zondag is het een dag na de profs de beurt aan duizenden wielertoeristen om hun Omloop Het Nieuwsblad te rijden, de eerste van vijftien Proximus Cycling Challenge-tochten. Wij zetten even op een rijtje welke hellingen en kasseistroken jij op 26 februari voor de kiezen krijgt.

  Lees meer
 3. Omloop Het Nieuwsblad Cyclo in beelden: ontdek wat je mag verwachten!

  8 nachtjes slapen en dan kan het seizoen eindelijk echt beginnen voor alle wielerliefhebbers. Niet alleen de profs trappen hun seizoen echt op gang op 25 februari, ook de wielertoeristen krijgen één dag later, op zondag 26 februari de kans om hun klassieker te rijden! Maar ### wat kan je nu allemaal verwachten volgende week in het legendarische Kuipke? Omdat beelden soms meer zeggen dan woorden, selecteerden we voor jou enkele leuke foto's van Omloop Het Nieuwsblad Cyclo vorig jaar.

  Lees meer
 4. Win jouw plaatsje voor Omloop Het Nieuwsblad Cyclo via Studio Brussel!

  Wie op zondag 26 februari deelneemt aan Omloop Het Nieuwsblad Cyclo zal in het Gentse Kuipke terechtkomen in een sfeervolle wielertempel met heel wat randactiviteiten. Zo brengt Studio-Brussel presentator Stijn Vlaeminck zijn Studio Sport mee en maakt hij die dag tussen 12u en 13u 'live' radio vanop deze legendarische locatie. En er is meer! Dankzij Studio Brussel kan jij straks met vier vrienden gratis deelnemen en als StuBru-ambassadeur rondrijden in een unieke Studio Brussel-wieleroutfit.

  Lees meer
×

Informatie

Parcours

Organisatie